histÚria en obres
 
 
 
RSS
ISSN 1988-3765
 05 / 2012
portal d'histÚria de l'arquitectura moderna
Casa Ward Willits 1902 - 1903
Wright, Frank Lloyd Highland Park, Illinois
obres relacionades
bibliografia
Redibuixat i model interpretatiu realitzat per:

2000 - P. Celis, J. Aboy
2002 - Pere Ponsatí, Juan Villarroya
2004 - Sara Botey, Ines Fabregas, Marc Sola
2004 - Marta Mil√†, Clara Miralles, Ferran Ti√Īena
1999 - Soria, Pàmies, Capellas
2003 - Meritxell Cassaj√ļs, Rosa Rius. Rita Roqueta
1993 - Joan Escofet
1999 - Lorena Perona, Mariona Brufau, MariCarmen Artero
1998 - Irene Altimis Iba√Īez, Mar Badosa
1998 - David Serrabasa, J. Villar

LEVINE, Neil. The Architecture of Frank Lloyd Wright. Princeton, NJ : Princeton University Presscop, 1996.

BROOKS, ALLEN-HITCHCOCK, H.R. Y OTROS. Frank Lloyd Wright. Barcelona: Ed. Stylos,1990.

TREIBER, Daniel. Frank Lloyd Wright. Traducción: Yago Barja de Quiroga. Torrejón de Ardoz : AkalDL, 1996.

HITCHCOCK, Henry Russell. Frank Lloyd Wright: obras, 1887-1941. Barcelona: Gustavo Gili, 1978.

ZEVI, Bruno. Frank LLoyd Wright. Barcelona: Gustavo Gili, 1985.

PFEIFFER, Bruce Brooks. Frank Lloyd Wright. Barcelona-México : G. Gili, 1998.

WRIGHT, Frank Lloyd (ed. por Yukio Futagawa). Frank Lloyd Wright, Vol 2 : Monograph 1902-1906. Tokio: A.D.A.Edita,1990.

comentaris/assaigs
Alvarez, Fernando. "Frank Lloyd Wright. El regreso a la América de las maravillas" (Guions de classe: Història de l'art i l'arquitectura, 2009).
Alvarez, Fernando. "Frank Lloyd Wright. El espacio √ļnico y las leyes de la Naturaleza" (Guions de classe: Hist√≤ria de l'art i l'arquitectura, 2009).
Màster Restauració de Monuments d'ArquitecturaVITRUVIUS1:100 ediciones