hist騬ia en obres
 
 
 
RSS
ISSN 1988-3765
 05 / 2012
portal d'hist騬ia de l'arquitectura moderna
Casa John Storer 1923 -
Wright, Frank Lloyd Los Angeles, California
bloc t猫xtil, habitatge, ornament, terrassa, terreny inclinat, verticalitat,
obres relacionades
bibliografia
Redibuixat i model interpretatiu realitzat per:

2004 - Ricardo De Deus
2002 - Al铆cia Vila,Gloria Bosch
2001 - Francesc Brugarolas, Ferran Melchor
2005 - Miguel G贸mez, Daniel Larr茅, Bi脿 Garriga
2003 - Mar铆a Elena Alonso, Lourdes Mena

LEVINE, Neil. The Architecture of Frank Lloyd Wright. Princeton, NJ : Princeton University Presscop, 1996.

BROOKS, ALLEN-HITCHCOCK, H.R. Y OTROS. Frank Lloyd Wright. Barcelona: Ed. Stylos,1990.

TREIBER, Daniel. Frank Lloyd Wright. Traducci贸n: Yago Barja de Quiroga. Torrej贸n de Ardoz : AkalDL, 1996.

HITCHCOCK, Henry Russell. Frank Lloyd Wright: obras, 1887-1941. Barcelona: Gustavo Gili, 1978.

ZEVI, Bruno. Frank LLoyd Wright. Barcelona: Gustavo Gili, 1985.

PFEIFFER, Bruce Brooks. Frank Lloyd Wright. Barcelona-M茅xico : G. Gili, 1998.

WRIGHT, Frank Lloyd (ed. por Yukio Futagawa). Frank Lloyd Wright, Vol 4: Monograph 1914-1923. Tokio: A.D.A.Edita, 1990.

comentaris/assaigs
Alvarez, Fernando. "Frank Lloyd Wright. El regreso a la Am茅rica de las maravillas" (Guions de classe: Hist貌ria de l'art i l'arquitectura, 2009).
Alvarez, Fernando. "Frank Lloyd Wright. El espacio 煤nico y las leyes de la Naturaleza" (Guions de classe: Hist貌ria de l'art i l'arquitectura, 2009).
M脿ster Restauraci贸 de Monuments d'ArquitecturaVITRUVIUS1:100 ediciones